Mireille Jansen Coaching

Zicht op talenten en drijfveren

De Talenten Motivatie Analyse (TMA) is een krachtig hulpmiddel die ondersteunend is bij individuele vraagstukken en bij teamontwikkelingsvraagstukken. De TMA-analyse start met een wetenschappelijk gevalideerde online vragenlijst om drijfveren, talenten en competenties in kaart te brengen. Na het invullen van deze vragenlijst wordt in een of meerdere gesprekken betekenis gegeven aan de uitkomsten van de analyse.

TMA voor individuen

Haal jij het beste uit jezelf? Weet jij wat jouw drijfveren zijn en hoe die jouw gedrag beïnvloeden?
Wat jouw talenten zijn en of deze passen bij het werk dat je doet of wilt doen? Dit zijn vragen waarin TMA helderheid kan verschaffen. Na het invullen van een online vragenlijst wordt een uitgebreide rapportage gemaakt. In een terugkoppelingsgesprek staan we samen stil bij de betekenis van de uitkomsten en bekijken we wat dit voor jou en jouw ontwikkelmogelijkheden betekent. Voor meer verdieping kan de TMA kan ook aangevuld worden met een of meer coachgesprekken.

TMA voor teams

Hoe maak je van een team een sterk team? Wat motiveert je team, hoe vergroot je het wij-gevoel? Hoe zorg je voor meer eigenaarschap en zelfsturing in het team. Deze vragen lenen zich uitstekend voor een TMA-teamanalyse. TMA laat je zien hoe je team ervoor staat en wat de ontwikkel- en aandachtspunten zijn. Je krijgt een volledig rapport met een terugkoppeling die een overall beeld geeft van de talenten en het potentieel van het team. De TMA-analyse is bovendien een uitstekende leidraad voor het verbeteren van de onderlinge communicatie in en tussen teams.

Wil je weten wat TMA kan betekenen voor jou persoonlijk of voor je team?