Mireille Jansen Coaching

Mireille Jansen

Tot 2007 was ik werkzaam als HR-adviseur, maar door een reorganisatie kwam mijn functie te vervallen. Geen eigen keuze, wel een mooi moment om eens stil te staan bij wat ik écht wilde. Ik was altijd in gesprek met anderen, maar nam te weinig tijd om in gesprek te gaan met mezelf. Een loopbaantraject opende voor mij een nieuwe richting naar het werk dat ik nu alweer heel veel jaren met plezier doe.

Ik coach professionals, managers, directeuren en ondernemers, die intrinsiek gemotiveerd zijn om zichzelf te ontwikkelen, die stappen willen zetten en kansen willen verzilveren. Ik richt me met mijn coachtrajecten op het versterken van persoonlijk leiderschap en authenticiteit. Daarnaast begeleid ik mensen om gericht nieuwe stappen te zetten in hun loopbaan. Samen onderzoeken we wat je echt wilt, wat je raakt en wat je nodig hebt om de keuzes te maken die passen bij jou.

Ik geloof in verbinding. Daarom stel ik mijn netwerk graag open voor de mensen die ik begeleid. Door met mensen in gesprek te gaan kun je je een beter beeld vormen van wat er nodig is om te komen waar je wilt zijn. Het gesprek aangaan levert altijd nieuwe inzichten op, dat is mijn ervaring. Je bent meer dan welkom!

Wil je concrete stappen zetten? Je talenten optimaal benutten?
 Ik ga graag het gesprek met je aan.