Mireille Jansen Coaching

Mireille Jansen
Coaching

Omdat iedereen anders is, is ook ieder coachtraject anders. De inhoud van het programma ontstaat als wij elkaar spreken. Alles draait om jou. Ik wil je graag leren kennen, niet oppervlakkig maar echt. Wat drijft je, wat is belangrijk voor je, wie zijn belangrijk voor je? We kijken terug, naar life events die je hebben gevormd en hebben gemaakt tot wie je nu bent. Door middel van onze 1-op-1 gesprekken en diverse opdrachten help ik je inzicht te krijgen in wat je echt wilt, wat je talenten zijn en wat je raakt. In je ontwikkeling heb je misschien ook behoefte aangesprekken met anderen, daarom is mijn netwerk jouw netwerk.

Persoonlijk Leiderschap​

Hoe kijk je naar jezelf en hoe zou je gezien willen worden? Een coachtraject helpt om je authenticiteit en effectiviteit te vergroten. Zo haal je het beste uit jezelf en kun je gemakkelijker jouw doelen realiseren.

Loopbaancoaching

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? Samen onderzoeken we wat je drijft, wat je ambitie is en waar jij je talenten het liefst voor in wilt zetten zodat je gemotiveerder, effectiever en succesvoller in je werk kunt zijn. 

Talenten Motivatie Analyse

De Talenten Motivatie Analyse (TMA) is een tool om inzicht te krijgen in drijfveren, talenten en competenties en een krachtig hulpmiddel bij individuele vraagstukken en bij team ontwikkelingsvraagstukken.

Wil je concrete stappen zetten? Je talenten optimaal benutten?
 Ik ga graag het gesprek met je aan.